Home / Sport / „Cupa Primăverii” la șah

„Cupa Primăverii” la șah

Săptămâna trecută, 15 micuți șahiști din școlile bârlădene au participat la „Cupa Primăverii” la șah, competiție organizată de Clubul de Șah „Gheorghe Neștianu”. În sala Cercului Militar Bârlad a avut loc, sâmbătă, festivitatea de premiere. Cei mai buni șahiști au primit diplome, cupe, medalii dar și premii în bani.

La categoria 12 – 14 ani, locul I a fost ocupat de Robert Iustin Marian, iar locul II a revenit lui Radu Tudor Cazan. La categoria de vârstă 10-12 ani, locul I a fost câștigat de Sebastian Postolache, iar locul II de Iustin Vasilescu. La categoria 8-10 ani primul s-a clasat Alexandru Topală, al doilea a fost Matei Constantin Dănilă, pe locul III – Marius Ghirciu, iar pe locul IV, Bogdan Bâgu. La categoria sub 8 ani, pe primul loc s-a clasat Mitruț Gabriel Sebeni, pe locul al doilea Iustin Tănase, iar pe locul al treilea, Gabriel Marcea.

Președintele Clubului „Gheorghe Neștianu”, instructorul de șah Jean Mocanu, a declarat că, anul acesta, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vaslui nu va putea sprijini decât două competiții. Acestea sunt Cupa „Gheorghe Neștianu” pentru copii (13 – 14 august) și Cupa „Gheorghe Neștianu” pentru seniori, care se va desfășura în perioada 7-9 octombrie. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

CL Vaslui va preda Ministerului Dezvoltării terenul pentru construirea unei baze sportive care va avea teren de fotbal omologat de UEFA SI FRF

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

În perioada 27 – 29 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: