Home » Social » Conferința Afaceri.ro 2016, important eveniment economic național organizat de Camera de Comerț Vaslui

Conferința Afaceri.ro 2016, important eveniment economic național organizat de Camera de Comerț Vaslui

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui organizează, astăzi, unul dintre cele mai importante evenimente economice din acest an, respectiv Conferința Afaceri.ro, întâlnire la care vor participa oameni de afaceri, administratori de firme, salariați ai firmelor aflați în poziții-cheie, reprezentanti ai asociațiilor de afaceri, ai ONG-urilor cu activitate socială, precum și reprezentanți ai administrației publice locale și regionale.

Oamenii de afaceri și autoritățile își dau, astăzi, întâlnire la Vaslui, la conferința Afaceri.ro. În cele câteva ore de dezbateri și comunicări se vor oferi informații practice despre oportunități de investiții și modalități de dezvoltare a afacerilor, marketingul secolului XXI și idei de aplicat în propria afacere, oportunități de finanțare clasice și alternative, firme inovative și start-up-uri, soluții IT de productivitate.

Evenimentul care va avea loc la Vaslui va aduce în fața publicului din mediul de afaceri lectori de la nivel regional și național, reprezentanți ai patronatelor, camerelor de comerț, industrie și agricultură, administrației publice locale. Practic, se vrea o acțiune care să permită accesul la informații legate de oportunități de afaceri din regiune și, în special, din județul Vaslui, precum și un răspuns la problemele legate de fiscalitate, fonduri europene și Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Aș vrea să cred că vor participa peste 100-120 de persoane, alături de presă, la un eveniment la care să încercăm, într-un mod cu totul altul, să punem laolaltă ingredientele de care are nevoie mediul de afaceri vasluian. Ultimele acțiuni ale Guvernului Cioloș demonstrează pe deplin că este nevoie de implicarea factorilor de decizie de la nivelul regiunii și județelor. De asemenea, se dorește creionarea unor oportunități clare de afaceri, care să permită noi investiții în regiune și, în special, în județul Vaslui. Totodată, autoritățile publice locale, și nu numai, trebuie să înțeleagă mesajul camerelor de comerț, industrie și agricultură care, prin legea de organizare și funcționare, sunt singurele reprezentante legale ale oamenilor de afaceri și că în noi pot găsi sprijin în ceea ce privește deciziile pe care le vor lua pe viitor”, ne-a declarat președintele CCIA Vaslui, Ionel Constantin.

Evenimentul de la Vaslui va dura câteva ore fi structurat în sesiuni și ateliere de lucru. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: