Home » Justitie » Ce a făcut un tânăr din Dragomirești cu mașina unchiului său

Ce a făcut un tânăr din Dragomirești cu mașina unchiului său

Vasilică L., un tânăr în vârstă de 21 de ani, din satul Doagele, comuna Dragomirești, este cercetat de polițiști din cauza unui acces de teribilism care ar putea să-l coste libertatea. Luni după-amiază, tânărul a comis un furt pe raza localității sale de reședință, chiar în plină zi, am putea spune. În jurul orei 18.15, el a mers acasă la un unchi de al său care deține o mașină. Fără să-i spună vreun cuvânt unchiului său despre intențiile sale, tânărul a luat cheile de la mașina acestuia.

”După ce a sustras cheile din casa păgubitului, s-a urcat în autoturismul respectiv care era parcat în fața porții. După care a pornit la drum cu mașina și a circulat preț de aproximativ trei kilometri pe Drumul Județean 241 C (Dragomirești – Doagele). Tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ieșit în afara părți carosabile. El a părăsit locul accidentului, mașina fiind găsit abandonată la circa trei kilometri de locul unde fusese parcată”, ne-a declarat comisarul – șef Ștefan Aristide Sofrone, de la Birou Mass – Media al IPJ Vaslui.

Tânărul nu a fost rănit, în schimb mașina unchiului său a fost avariată în partea din față și lateral stânga. Din verificările efectuate în baza de date privind conducătorii auto, polițiștii au stabilit faptul că L. Vasilică nici măcar nu posedă permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal, tânărul fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. (Răzvan CĂLIN)

About Tehno Redactor