Home / Justitie / Bărbatul decedat în Trestiana la sfârșitul lunii trecute a rămas neidentificat

Bărbatul decedat în Trestiana la sfârșitul lunii trecute a rămas neidentificat

Identitatea unui bărbat găsit mort la sfârșitul lunii trecute a rămas încă nedeslușită. Decesul acestuia a fost constatat pe 29 iulie de un echipaj medical ajuns în zona Ocolului Silvic Grivița din localitatea Trestiana. Acesta s-a prezentat după un apel la 112 în care a fost semnalat faptul că pe CINmarginea D.N 24 D se află un bărbat căzut.

Semnalmente: vârsta aproximativ 50-55 ani, înălțime 1,75 m, păr scurt, ochi căprui, cu gropită în bărbie. Ca semn particular, bărbatul prezintă pe antebrațul stâng un tatuaj dispus la 5 cm fată de încheietura mâinii, cu dimensiunile 5X4,5 cm, sub formă de inimă.

Obiecte de vestimentație: la momentul depistării bărbatul purta pantaloni de culoare gri închis, tricou de culoare roșie cu inscripția Brunet 1878 Shirt, iar în picioare purta șlapi din cauciuc de culoare albastră, unul mărimea 46 și celălalt mărimea 41.

Dacă există persoane care pot da informații în vederea stabilirii identității bărbatului, acestea pot apela gratuit 112 – Apelul de Urgentă, se pot adresa celei mai apropiate unități de poliție sau Serviciului de Investigații Criminale -Compartimentul Urmăriri – telefon 0235/303155. (G. P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Incendiu la Cănțălărești, unde au ars peste 3,5 hectare de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a cuprins un câmp ...

Peste 20 de hectare de vegetație uscată, mistuite de flăcări la Muntenii de Sus, în urma unui puternic incendiu

Peste 20 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Complex de solarii dintr-o suburbie a Vasluiului, salvat în ultima clipă de la a fi mistuit de flăcări

Un complex de solarii, ce se întinde pe o ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: