Home » Sport » Patru medalii de aur, două de argint și două de bronz, cucerite de Kentai Dojo la București

Patru medalii de aur, două de argint și două de bronz, cucerite de Kentai Dojo la București

Clubul sportiv “Kentai Dojo” Bârlad a obținut nu mai puțin de opt medalii la campionatul de Brazilian Jiu Jitsu ADCC Championship Open România 2016 ținut în cadrul Romexpo București. Competiția a fost organizată de Clubul Sportiv Absolut București, președinte Mihăiță Tudor. La startul concursului s-au aliniat aproximativ 225 de sportivi de la 14 de cluburi din țară din orașele Bârlad, Constanța, Timișoara, București, Brașov, Ploiești Tecuci și Iași.

Cei opt bârlădeni care au făcut parte din lotul clubului au cucerit patru medalii de aur, două de argint și două de bronz. Evoluțiile deosebite avute de copii au plasat Kentai Dojo pe locul doi pe țara în clasamentul cluburilor, la categoriile sub 18 ani. O performanță remarcabilă și datorită faptului că lotul clubului din Bârlad a fost mult mai mic decât celelalte echipe de pe podium.

Bârlădenii care au cucerit aurul sunt Rareș Diaconu (categoria 25 kg, 6 – 7 ani), Patrisia Roșu (35 kg, 10 – 11 ani mixt), Cătălina Popă (60 kg, 15 – 16 ani) și Antonio Iftode (40 kg, 10 – 11 ani). Pe cea de-a doua treaptă a podiumului s-au clasat Matteo Pană (categoria 25 kg, 6 – 7 ani) și Jjenifer Iftode (60 kg, 13 – 14 ani). Au câștigat bronzul Gabriel Brangrazi (categoria 25 kg, 6 – 7 ani) și Toni Calancia (35 kg, 9 – 10 ani).

Am reușit o performanță frumoasă și un număr de medalii pe măsura muncii depuse. Nivelul nostru de tehnică a crescut de la un concurs la altul, prin muncă și efort fizic. Având în vedere că această competiție s-a disputat pe NO-GI (fără kimono) numărul de tehnici a fost redus, dar sportivii noștri au terminat meciurile numai la limită de timp. Asta pentru că sunt foarte bine pregătiți și cunosc de asemenea regulamentul de concurs. Pentru noi este un rezultat senzațional, pentru că am ocupat o poziție foarte bună în această competiție destul de puternică. A fost un bun prilej de a ne verifica nivelul de pregătire tehnico-tactică. Felicit sportivii clubului pentru că au dat dovadă că sunt niște luptători foarte buni și foarte tehnici. Doresc să adresez deosebite mulțumiri părinților pentru deosebitul sprijin acordat copiilor și antrenorului. Mulțumim pentru invitația primită de la Mihăiță Tudor și Cristian Mastacan de a participa la această competiție cu nivel extrem de ridicat. Țin să felicit organizatorii acestei competiții, pentru o frumoasă organizare, în care toate aspectele au fost foarte bine puse la punct”, ne-a declarat sensei Daniel Vasilache. (George PROCA)

About Tehno Redactor