Home / Justitie / Țigări, petarde și bunuri furate, descoperite în locuința unui bărbat din Mânzățești, în urma unor percheziții

Țigări, petarde și bunuri furate, descoperite în locuința unui bărbat din Mânzățești, în urma unor percheziții

Zeci de pachete cu țigări, 168 de petarde și mai multe bunuri furate au fost descoperite de polițiști, în urma unor percheziții, în locuința unui bărbat de 39 de ani, din Mânzățești, care acum este cercetat pentru contrabandă și operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 5 Murgeni și lucrători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au descins, miercuri, la locuința unui bărbat din satul Mânzățești, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt din locuință, comisă la începutul acestei luni. Forțele de ordine au avut surpriza de a descoperi în casa tânărului de 39 de ani cantitatea de 900 de țigarete de contrabandă cu timbru de Republica Moldova, precum și 168 de petarde, deținute în mod ilegal.

”În aceeași locuință, polițiștii au descoperit bunurile sustrase dintr-o locuință la sfârșitul săptămânii trecute, respectiv animale și un motor electric, acestea fiind restituite persoanei vătămate. Țigaretele și petardele au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Ștefan Sofronie.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele bărbatului pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Inconștient să fii, noroc să ai. Un bătrân a scăpat cu răni minore după ce a intrat cu Matiz-ul într-un tren

Un bătrân de 76 de ...

Doi copii și soția unui preot de pe Valea Prutului, răniți într-un accident, după ce au intrat cu mașina într-un copac

Doi copii, de 4 și ...

Asistenta din Vaslui bătută crunt de soț este, în continuare, în stare critică la Iași

Femeia de 43 de ani ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: