Home / Sport / Trei echipe sunt la egalitate de puncte, în fruntea clasamentului campionatului de minifotbal

Trei echipe sunt la egalitate de puncte, în fruntea clasamentului campionatului de minifotbal

Victoria Morandi continuă să fie liderul Campionatului de minifotbal, deși a stat, datorită golaverajului superior. Primele trei clasate sunt la egalitate de puncte, cu cinci etape înainte de terminarea campionatului.

Inter Traian ocupă locul doi și a reușit weekend-ul trecut un galop de sănătate cu Emma, scor 5 – 2. FC Zimbru a învins și ea, scor 2 – 0 cu Red Star. Echipa Spartanii a reușit scorul etapei, 5 – 0 cu Redcon1, iar Simba a învins cu 5 -2 pe Smaratex Boys.

Primele trei clasate, Victoria Morani, Inter Traian și FC Zimbru au câte 24 de puncte. Pe patru se află Simba, care are 20 de puncte dar și un meci în plus disputat. Spartanii ocupă locul cinci, cu 18 puncte. Urmează Red Star, cu 17 puncte și Redcon 1 cu 13, ambele cu un meci în plus. Emma are 7 puncte, iar lanterna roșie, Smaratex Boys, are 0 puncte.

Primele clasate au teoretic meciuri ușoare în această etapă, iar fiecare speră ca adversarii să se împiedice neașteptat. Victoria Morandi are meci sâmbătă, cu Redcon1. Inter Traian are și ea șanse mari la victorie, cu Smaratex Boys. FC Zimbru dă piept cu Emma. În celălalt meci Spartanii va întâlni Simba. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Cluburile din România au fentat regulamentul UEFA și vor avea de suferit după ieșirea din starea de urgență: „Este o adevărată problemă”

Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliştilor Amatori si Nonamatori din ...

Daniel Ghiță se revoltă: „Nu muriți de COVID-19, muriți că nu mai aveți aer să respirați!”

Daniel Ghiță, cel mai bun kickboxer român, trage un ...

Biletul Zilei » 100% fotbal pentru profit!

Biletul Zilei de astăzi cuprinde trei selecții din fotbal ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: