Home » Justitie » Bărbat căutat de autoritățile din Germania, depistat la Albița

Bărbat căutat de autoritățile din Germania, depistat la Albița

Polițiști de frontieră de la Vama Albița au depistat și predat autorităților competente un bărbat cu cetățenie română și moldovenească, urmărit internațional. Pe numele acestuia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare și predare sau extrădare pentru săvârșirea de infracțiuni contra persoanei.
Tudor B., în vârstă de 35 de ani, a vrut să intre în țară sâmbătă, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și o remorcă, ambele înmatriculate în România.
La controlul de frontieră, lucrătorii noștri au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare și predare sau extrădare, emis de autoritățile din Germania, deoarece persoana avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea unei infracțiuni contra persoanei pe teritoriul Germaniei”, ne-a declarat inspector principal de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.
Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun. (G.P)

About Tehno Redactor