Home / Justitie / Accident cu efect întârziat

Accident cu efect întârziat

Un cetățean din zona Hușiului a fost autorul unei sesizări mai puțin obișnuită făcută la poliție: a reclamat un accident a cărei victimă a fost chiar el, la o zi după ce acesta s-a petrecut. Este vorba de Ion M., de 52 de ani, din satul; Valea Grecului, comuna Duda Epureni.

Într-o seară, omul s-a ales cu traumatisme serioase la cap și la piciorul stâng pe când mergea liniștit spre casă, cocoțat pe dispozitivul de ridicare a utilajelor agricole atașat unui tractor. Tractorul era condus de Gheorghe G., de 57 de ani, din aceeași localitate. La un moment dat, acesta a virat brusc, făcându-l pe Ion să-și piardă echilibrul și să se rostogolească pe carosabil.

Ciudat este că, în ciuda rănilor serioase, Ion nu a găsit necesar să anunțe poliția pe loc. A lăsat să treacă o noapte până s-a hotărât să reclame pățania.

Lui Gheorghe i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părasirea locului producerii accidentului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau înmatriculat. (B.O.)

Un cetățean din zona Hușiului a fost autorul unei sesizări mai puțin obișnuită făcută la poliție: a reclamat un accident a cărei victimă a fost chiar el, la o zi după ce acesta s-a petrecut. Este vorba de Ion M., de 52 de ani, din satul; Valea Grecului, comuna Duda Epureni. Într-o seară, omul s-a ales cu traumatisme serioase la cap și la piciorul stâng pe când mergea liniștit spre casă, cocoțat pe dispozitivul de ridicare a utilajelor agricole atașat unui tractor. Tractorul era condus de Gheorghe G., de 57 de ani, din aceeași localitate. La un moment dat, acesta…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Turci opriți cu focuri de armă de polițiștii de frontieră vasluieni la granița cu Republica Moldova

Trei turci și un basarabean au fost opriți cu ...

Biserica din Mânjești, cuprinsă de un incendiu. 30 de oameni s-au autoevacuat

Peste 30 de oameni s-au evacuat din biserica din ...

Incendiu la Cănțălărești, unde au ars peste 3,5 hectare de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a cuprins un câmp ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: