Home / Justitie / Accident cu efect întârziat

Accident cu efect întârziat

Un cetățean din zona Hușiului a fost autorul unei sesizări mai puțin obișnuită făcută la poliție: a reclamat un accident a cărei victimă a fost chiar el, la o zi după ce acesta s-a petrecut. Este vorba de Ion M., de 52 de ani, din satul; Valea Grecului, comuna Duda Epureni.

Într-o seară, omul s-a ales cu traumatisme serioase la cap și la piciorul stâng pe când mergea liniștit spre casă, cocoțat pe dispozitivul de ridicare a utilajelor agricole atașat unui tractor. Tractorul era condus de Gheorghe G., de 57 de ani, din aceeași localitate. La un moment dat, acesta a virat brusc, făcându-l pe Ion să-și piardă echilibrul și să se rostogolească pe carosabil.

Ciudat este că, în ciuda rănilor serioase, Ion nu a găsit necesar să anunțe poliția pe loc. A lăsat să treacă o noapte până s-a hotărât să reclame pățania.

Lui Gheorghe i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părasirea locului producerii accidentului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau înmatriculat. (B.O.)

Un cetățean din zona Hușiului a fost autorul unei sesizări mai puțin obișnuită făcută la poliție: a reclamat un accident a cărei victimă a fost chiar el, la o zi după ce acesta s-a petrecut. Este vorba de Ion M., de 52 de ani, din satul; Valea Grecului, comuna Duda Epureni. Într-o seară, omul s-a ales cu traumatisme serioase la cap și la piciorul stâng pe când mergea liniștit spre casă, cocoțat pe dispozitivul de ridicare a utilajelor agricole atașat unui tractor. Tractorul era condus de Gheorghe G., de 57 de ani, din aceeași localitate. La un moment dat, acesta…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

Sancțiuni de 51.000 de lei agenților economici din Bârlad

Polițiștii de investigare a criminalității ...

Accident în zona fostului Cinematograf ”Independența” Vaslui, în care au fost implicate două autovehicule

Un nou accident s-a petrecut, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: