Home / Justitie / Și violată și cu… telefonul luat

Și violată și cu… telefonul luat

Prima zi din săptămână s-a transformat într-un coșmar pentru o femeie de 49 de ani, din comuna Pădureni. Aceasta a primit vizita unui consătean cu care a început o discuție în contradictoriu. Supărat la culme, Vasile U., de 43 de ani, și-a forțat vecina să intre în casă, i-a luat telefonul, a închis ușa și nu a mai lăsat-o pe biata femeie să plece. Victima a reușit, la un memnt dat, să se refugieze într-o cameră a locuinței și să închidă ușa camerei. Din păcate acest lucru nu a reprezentat o piedică pentru planurile diabolice ale bărbatului. Acesta a spart ușa, a amenințat femeia cu violența și a întreținut raporturi sexuale cu acesta.

Scăpată din mâinile agresorului, victima s-a adresat organelor de poliție. Polițiștii l-au găsit pe bărbat pe raza comunei Pădureni și l-au audiat în legătură cu aspectele sesizate. După audieri, violatorul a fost reținut și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, viol și lipsire de lipsire de libertate. Instanța a admis propunerea Parchetului și a emis, pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile și riscă închisoare de la 3 la 10 ani pentru infracțiunea de viol, iar pentru lipsire de libertate, închisoare de la 1 la 7 ani. (Alexandru CROITORU)

Prima zi din săptămână s-a transformat într-un coșmar pentru o femeie de 49 de ani, din comuna Pădureni. Aceasta a primit vizita unui consătean cu care a început o discuție în contradictoriu. Supărat la culme, Vasile U., de 43 de ani, și-a forțat vecina să intre în casă, i-a luat telefonul, a închis ușa și nu a mai lăsat-o pe biata femeie să plece. Victima a reușit, la un memnt dat, să se refugieze într-o cameră a locuinței și să închidă ușa camerei. Din păcate acest lucru nu a reprezentat o piedică pentru planurile diabolice ale bărbatului. Acesta a spart…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: