Home / Justitie / Și violată și cu… telefonul luat

Și violată și cu… telefonul luat

Prima zi din săptămână s-a transformat într-un coșmar pentru o femeie de 49 de ani, din comuna Pădureni. Aceasta a primit vizita unui consătean cu care a început o discuție în contradictoriu. Supărat la culme, Vasile U., de 43 de ani, și-a forțat vecina să intre în casă, i-a luat telefonul, a închis ușa și nu a mai lăsat-o pe biata femeie să plece. Victima a reușit, la un memnt dat, să se refugieze într-o cameră a locuinței și să închidă ușa camerei. Din păcate acest lucru nu a reprezentat o piedică pentru planurile diabolice ale bărbatului. Acesta a spart ușa, a amenințat femeia cu violența și a întreținut raporturi sexuale cu acesta.

Scăpată din mâinile agresorului, victima s-a adresat organelor de poliție. Polițiștii l-au găsit pe bărbat pe raza comunei Pădureni și l-au audiat în legătură cu aspectele sesizate. După audieri, violatorul a fost reținut și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, viol și lipsire de lipsire de libertate. Instanța a admis propunerea Parchetului și a emis, pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile și riscă închisoare de la 3 la 10 ani pentru infracțiunea de viol, iar pentru lipsire de libertate, închisoare de la 1 la 7 ani. (Alexandru CROITORU)

Prima zi din săptămână s-a transformat într-un coșmar pentru o femeie de 49 de ani, din comuna Pădureni. Aceasta a primit vizita unui consătean cu care a început o discuție în contradictoriu. Supărat la culme, Vasile U., de 43 de ani, și-a forțat vecina să intre în casă, i-a luat telefonul, a închis ușa și nu a mai lăsat-o pe biata femeie să plece. Victima a reușit, la un memnt dat, să se refugieze într-o cameră a locuinței și să închidă ușa camerei. Din păcate acest lucru nu a reprezentat o piedică pentru planurile diabolice ale bărbatului. Acesta a spart…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Turci opriți cu focuri de armă de polițiștii de frontieră vasluieni la granița cu Republica Moldova

Trei turci și un basarabean au fost opriți cu ...

Biserica din Mânjești, cuprinsă de un incendiu. 30 de oameni s-au autoevacuat

Peste 30 de oameni s-au evacuat din biserica din ...

Incendiu la Cănțălărești, unde au ars peste 3,5 hectare de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a cuprins un câmp ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: