Home » Justitie » Minoră dispărută

Minoră dispărută

Nițoi Andreea, în vârstă de 13 ani, din municipiul Vaslui, a plecat de acasă, fără a mai reveni până în prezent. Fata a plecat în mod voluntar pe 19 septembrie. Mama sa a anunțat poliția cu privire la dispariție alaltăieri. La momentul dispariției, minora purta pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, tricou de culoare deschisă, hanorac cu dungi în culorile gri și negru, iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră.

Semnalmente: înălțime – 1,70-1,75 m, greutate aprox. 60 kg, păr șaten lung, ochi căprui.

În prezent, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vaslui desfășoară activități specifice în vederea depistării persoanei dispărute. Cei care au văzut-o sau au informații despre ea sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit 112! (R.N.)

Nițoi Andreea, în vârstă de 13 ani, din municipiul Vaslui, a plecat de acasă, fără a mai reveni până în prezent. Fata a plecat în mod voluntar pe 19 septembrie. Mama sa a anunțat poliția cu privire la dispariție alaltăieri. La momentul dispariției, minora purta pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, tricou de culoare deschisă, hanorac cu dungi în culorile gri și negru, iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră. Semnalmente: înălțime - 1,70-1,75 m, greutate aprox. 60 kg, păr șaten lung, ochi căprui. În prezent, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vaslui desfășoară activități specifice în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile