Home / Justitie / Copil secerat de boală

Copil secerat de boală

Aseară, liniștea comunei Ibănești a fost tulburată de moartea subită a unui băiat de numai 14 ani.

Alexandru Geagu tocmai terminase cursurile dar până să iasă din curtea școlii a cazut secerat sub privirile îngrozite ale colegilor săi. Imediat a fost apelat numărul de urgență 112 și solicitată o ambulanță. Din cauză că la Bărlad nu exista nici un echipaj disponibil a fost trimis, de urgență, un echipaj de la Vaslui. Ambulanța a ajuns destul de târziu și nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată viața copilului.

Din informațiile primite de la Serviciul de Ambulanță, se pare că băiatul suferea de un ulcer perforat ce i-a provocat o hemoragie digestivă. Cu privire la cauzele decesului sunt așteptate rezultatele medico-legale.

Copilul făcea parte dintr-o familie nevoiașă, fiind cel mai mare dintre cei trei frați de care se ocupa doar tatăl, mama fiind plecată la muncă în străinătate.

Vom reveni cu detalii. (R.C)

Aseară, liniștea comunei Ibănești a fost tulburată de moartea subită a unui băiat de numai 14 ani. Alexandru Geagu tocmai terminase cursurile dar până să iasă din curtea școlii a cazut secerat sub privirile îngrozite ale colegilor săi. Imediat a fost apelat numărul de urgență 112 și solicitată o ambulanță. Din cauză că la Bărlad nu exista nici un echipaj disponibil a fost trimis, de urgență, un echipaj de la Vaslui. Ambulanța a ajuns destul de târziu și nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată viața copilului. Din informațiile primite de la Serviciul de Ambulanță, se pare…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Panică într-un bloc din Vaslui, în urma unui incendiu. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea ajungând la spital

Șaptesprezece locatari dintr-un bloc din zona gării din municipiul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: