Home » Sport » Misiune îndeplinită

Misiune îndeplinită

Vineri, patru bârlădeni au plecat la Maratonul de la Istanbul, o competiție recunoscută în Asia și Europa, care a ajuns la a XX-a ediție. Toți cei patru participanți – Nelu Maftei, Dinu Bunu, Mihai Gheciu, salariați la URB Bârlad și profesorul Alexandru Miron, fost angajat al fabricii de rulmenți, au reușit să termine cursa între primii 200 de alergători. Nu s-au înscris la 42 de km, traseul profesioniștilor, ci la cursa de 15 km. Nelu Maftei a participat la categoria 35-40 de ani, Dinu Bunu la categoria 40-45 de ani, Mihai Gheciu la categoria 50-55 de ani și Alexandru Miron la categoria 55-59 de ani.

Totul a decurs perfect. Organizarea maratonului a fost ireproșabilă, iar mica excursie, de vis. Așa aș putea defini cele trei zile petrecute la Istanbul”, a declarat Nelu Maftei.

Cel mai bun timp a fost obținut de Bunu Dinu – 1 oră și 14 minute, urmat de Nelu Maftei cu 1 h și 15 minute, Mihai Gheciu cu 1 h 22 minute și Alexandru Miron cu 1 h 48 minute. Maratoniștii bârlădeni au admirat peisajul oferit de traversarea podului peste Bosfor, lung de 2 km, ce leagă Asia de Europa. Au filmat, au fotografiat, au socializat cu alți români veniți să alerge la Maratonul Istanbulului.

Participarea la Maratonul Istanbulului este o premieră pentru bârlădeni, iar meritul aparține directorului general executiv al URB Bârlad, Mustafa Tunca Dingiloglu. În numele sportului, domnia sa a promis că la edițiile viitoare vor participa din ce în ce mai mulți angajați ai societății URB Bârlad.

Misiunea celor patru alergători bârlădeni a fost îndeplinită, dorința directorului executiv general fiind ca aceștia să treacă linia de sosire cu drapelele României și Turciei în mână, lucru care s-a și întâmplat. (Mihaela NICULESCU)

Vineri, patru bârlădeni au plecat la Maratonul de la Istanbul, o competiție recunoscută în Asia și Europa, care a ajuns la a XX-a ediție. Toți cei patru participanți – Nelu Maftei, Dinu Bunu, Mihai Gheciu, salariați la URB Bârlad și profesorul Alexandru Miron, fost angajat al fabricii de rulmenți, au reușit să termine cursa între primii 200 de alergători. Nu s-au înscris la 42 de km, traseul profesioniștilor, ci la cursa de 15 km. Nelu Maftei a participat la categoria 35-40 de ani, Dinu Bunu la categoria 40-45 de ani, Mihai Gheciu la categoria 50-55 de ani și Alexandru Miron…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile