Home / Justitie / Chercheliții la volan au scăpat ca prin urechile acului

Chercheliții la volan au scăpat ca prin urechile acului

Niciunui conducător auto nu i s-a întocmit dosar penal în zona Bârladului pentru conducere sub influența alcoolului în perioada sărbătorilor. Nici în perioada Crăciunului, nici a Revelionului, nu au fost depistați în trafic șoferi cu alcoolemia mai mare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu toate că au fost efectuate dese controale atât pe timpul zilei cât și al nopții, se pare că sfârșitul de an i-a găsit oarecum disciplinați pe șoferi. Au fost înregistrate cinci cazuri de conducători auto depistați cu alcoolemie de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cărora li s-au suspendat permisele de conducere și li s-au aplicat amenzi contravenționale. Niciunui șofer nu i s-a întocmit, însă, dosar penal”, a declarat comisar-șef Costică Fânaru, șeful Biroului Poliției Rutiere Bârlad.

De pe 25 decembrie până ieri, au fost înregistrate în Bârlad și zonele arondate 70 de contravenții pentru opriri neregulamentare, nefolosirea centurii, lipsa actelor și utilizarea telefonului mobil în timpul șofatului. Zeci de șoferi au fost surprinși în această perioadă vorbind la telefon în timp ce conduceau pe drumurile publice. (Mihaela NICULESCU)

Niciunui conducător auto nu i s-a întocmit dosar penal în zona Bârladului pentru conducere sub influența alcoolului în perioada sărbătorilor. Nici în perioada Crăciunului, nici a Revelionului, nu au fost depistați în trafic șoferi cu alcoolemia mai mare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Cu toate că au fost efectuate dese controale atât pe timpul zilei cât și al nopții, se pare că sfârșitul de an i-a găsit oarecum disciplinați pe șoferi. Au fost înregistrate cinci cazuri de conducători auto depistați cu alcoolemie de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cărora li s-au suspendat permisele…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Membrul unei secții de votare din Bunești a fost dat afară, după ce a filmat și a făcut scandal

Membrul unei secții de votare ...

Peste 2,6 milioane de persoane au tranzitat Vama Albița în primele nouă luni din 2019

În primele nouă luni ale ...

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: