Home / Justitie / Tentativă de omor la Zorleni

Tentativă de omor la Zorleni

Un bărbat de 32 de ani din Zorleni a trecut razant pe lângă moarte, după ce luni seara a fost înjunghiat cu un briceag de mai multe ori, de către un consătean.

Bărbatul a fost adus la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, luni noaptea, într-o stare destul de gravă. Medicii au constatat că era înjunghiat pe aproape tot corpul. Rănile fiind destul de adânci, a fost operat de urgență și apoi transferat la secția ATI.

Tânărul fusese la o petrecere în sat. Pe fondul consumului de alcool, un consătean de-al său în vârstă de 22 ani, l-a înjunghiat de mai multe ori.

„Pacientul prezenta multiple plăgi produse prin înjunghiere cu un obiect ascuțit, și pentru că starea sa era destul de gravă, medicii chirurgi au hotărât să-l opereze. Bărbatul se află acum sub observație, la Terapie Intensivă”, a declarat Gabriela Daniș, director medical al Spitalului „Elena Beldiman”.

Pentru că fapta a fost încadrată la tentativă de omor, cazul a intrat în vizorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. Infractorul a fost reținut.

„Agresorul a fost audiat și reținut marți seară, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui și trimis în instanță cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat Alice Ruja, procurorul de caz.

Un alt caz de agresiune fizică a fost înregistrat marți, 20 ianuarie. La ora 21, a fost adus cu ambulanța la spitalul din Bârlad, un bărbat de 62 de ani dintr-o comună a județului Galați, ce prezenta o plagă abdominală. A fost operat și acum se află la Terapie Intensivă, în afara oricărui pericol. (Mihaela NICULESCU)

Un bărbat de 32 de ani din Zorleni a trecut razant pe lângă moarte, după ce luni seara a fost înjunghiat cu un briceag de mai multe ori, de către un consătean. Bărbatul a fost adus la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, luni noaptea, într-o stare destul de gravă. Medicii au constatat că era înjunghiat pe aproape tot corpul. Rănile fiind destul de adânci, a fost operat de urgență și apoi transferat la secția ATI. Tânărul fusese la o petrecere în sat. Pe fondul consumului de alcool, un consătean de-al său în vârstă de 22 ani, l-a înjunghiat de mai…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bârlădean prins beat la volan

În cursul zilei de ieri ...

Trei percheziții domiciliare la Bârlad, la traficanți de persoane care racolau tinere și le trimiteau să se prostitueze în Olanda

Procurorii DIICOT au desfășurat trei ...

Bombă descoperită de un bătrân în apropiere de frontiera cu Republica Moldova. Polițiștii de frontieră au alertat ISU

Un proiectil de calibru 75 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: