Home / Justitie / Țigări de contrabandă descoperite la Vama Albița

Țigări de contrabandă descoperite la Vama Albița

de Roxana NĂSTASĂ

În Punctul de Trecere a Frontierei Albița, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali a descoperit 6.200 țigarete de proveniență Republica Moldova, ascunse și nedeclarate, în bagajele personale ale unei tinere.

În ziua de 14 mai, în jurul orei 18.00, pe sensul de intrare în țară din PTF Albița/județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, conducând un autoturism marca Nissan Micra, Ludmila S., în vârstă de 37 de ani, cu cetățenie română și R. Moldova.

În baza profilului de risc existent, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport și a persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali a descoperit, ascunse și nedeclarate, în bagajele personale ale acesteia, 6.200 țigarete, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii țigaretelor în valoare totală de 1.395 lei și sancționarea contravențională a Ludmilei S. cu amendă în valoare de 5.000 lei.

About Mihai Vasile

x

Check Also

Peste 17.000 de țigarete de contrabandă, descoperite ascunse în două uși metalice dintr-un autocar, în Vama Albița

Peste 17.000 de țigarete de contrabandă, care urmau a ...

57 de litri de alcool și peste 150 pachete cu țigări de contrabandă, descoperite în Drânceni într-un autocar de Republica Moldova

Nu mai puțin de 57 de litri de băuturi ...

Tânără descoperită de jandarmi cu 400 de euro falși la o casă de schimb valutar din Huși

O tânără de 24 de ani, din Stănilești, a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: