Home / Justitie / Se înmulțesc braconierii?

Se înmulțesc braconierii?

de Marian MOCANU

Polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal unui bărbat care a încercat să introducă în România plase monofilament interzise la pescuit. Este pentru a doua oară în doar câteva zile când este descoperită o asemenea tentativă. De fiecare dată cel în cauză dă drept scuză necunoașterea legii!

Sâmbătă, 7 iunie, în jurul orelor 14.00, în bagajele unui moldovean în vârstă de 30 de ani, polițiștii de frontieră au descoperit unelte de pescuit folosite la de braconaj. Bărbatul era chiar șoferul unui microbuz ce efectuează curse regulate pe traseul Chișinău – București. Cu ocazia efectuării controlului la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, într-o pungă de plastic, polițiștii au găsit două plase de pescuit monofilament cu ochiuri de 20 cm, cu dimensiunile de 15m x 1,50 metri, respectiv, 45m x 1,5m, având în partea superioară plute, iar în partea inferioară plumbi.

Bărbatul le-a declarat polițiștilor că nu cunoștea faptul că deținerea și introducerea  plaselor de pescuit monofilament în România este interzisă. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, iar uneltele de braconaj au fost confiscate. Este pentru a doua oară în decurs de câteva zile când în bagajele unor moldoveni sunt descoperite asemenea unelte ilegale de pescuit. De fiecare dată, scuza era aceeași: necunoașterea legii.

de Marian MOCANU Polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal unui bărbat care a încercat să introducă în România plase monofilament interzise la pescuit. Este pentru a doua oară în doar câteva zile când este descoperită o asemenea tentativă. De fiecare dată cel în cauză dă drept scuză necunoașterea legii! Sâmbătă, 7 iunie, în jurul orelor 14.00, în bagajele unui moldovean în vârstă de 30 de ani, polițiștii de frontieră au descoperit unelte de pescuit folosite la de braconaj. Bărbatul era chiar șoferul unui microbuz ce efectuează curse regulate pe traseul Chișinău - București. Cu ocazia efectuării controlului la Punctul…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ucis ...

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 de ani, descoperit plutind pe râul Tutova

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 ...

Ultima oră! Crimă la Pădureni!

O femeie de aproximativ 70 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: