Home / Justitie / Țigări de contrabandă ascunse în congelatorul tirului

Țigări de contrabandă ascunse în congelatorul tirului

de Roxana NĂSTASĂ

10.580 de țigarete de provenineță din Republica Moldova au fost descoperite de polițiștii de frontieră la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, ascunse în cabina unui tir, sub patul șoferului și în congelatorul autocamionului, dar și sub bancheta din spate și scaunele unui autoturism.

Două pesoane cu dublă cetățenie, română și Republica Moldova au fost prinse de polițiștii de frontieră cu țigări de contrabandă. Anatolie B., în vârstă de 42 de ani, șoferul unui autocamion și Eugeniu Ț., în vârstă de 38 de ani șoferul unui autoturism marca Volkswagen Golf s-au prezentat la control, la finele săptămânii trecute, pe sensul de intrare în țară, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița. În baza profilului de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali a efectuat un control amănunțit asupra autovehiculelor și persoanelor, ocazie cu care au descoperit 10.580 țigarete de proveniență R. Moldova, ascunse în cabină, sub patul șoferului și în congelatorul autocamionului, în primul caz, și sub scaunele și bancheta din spatele autoturismului, în cel de-al doilea caz.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura sancționării contravenționale a celor doi bărbați cu o amendă în valoare de 5.000 lei, respectiv, 6.000 lei și a reținerii țigaretelor în valoare totală de 1.915 lei.

de Roxana NĂSTASĂ 10.580 de țigarete de provenineță din Republica Moldova au fost descoperite de polițiștii de frontieră la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, ascunse în cabina unui tir, sub patul șoferului și în congelatorul autocamionului, dar și sub bancheta din spate și scaunele unui autoturism. Două pesoane cu dublă cetățenie, română și Republica Moldova au fost prinse de polițiștii de frontieră cu țigări de contrabandă. Anatolie B., în vârstă de 42 de ani, șoferul unui autocamion și Eugeniu Ț., în vârstă de 38 de ani șoferul unui autoturism marca Volkswagen Golf s-au prezentat la control, la finele săptămânii…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bărbat reținut pentru că nu a respectat hotărârea judecătorească

Polițiștii vasluieni au reținut un ...

Bărbat reținut de polițiștii din Negrești pentru că conducea fără permis și sub influența alcoolului

Un negreștean a fost reținut ...

Mandate de executare puse în aplicare de polițiștii vasluieni

În cadrul activităților desfășurate zilele ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: