Home » Justitie » Pantofi pentru copii contrafăcuți, confiscați de Garda de Coastă

Pantofi pentru copii contrafăcuți, confiscați de Garda de Coastă

de Marian MOCANU

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă Constanța, în cooperare cu inspectorii vamali au descoperit într-un container încălțăminte pentru copii susceptibilă a fi contrafăcută. Marfa era adusă de o societate comercială administrată de un vasluian în vârstă de 60 de ani.

Luni, 31 august, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în echipă comună cu inspectorii vamali, au efectuat o acțiune de control la terminalul de containere din PTF Agigea. Printre altele, polițiștii de forntieră au selecționat și efectuat controlul fizic amănunțit asupra mărfurilor dintr-un container sosit din China pentru o societate comercială din Galați. În urma controlului, în containerul respectiv au fost descoperite un număr de 176 perechi încălțăminte pentru copii purtând inscripțiile unor firme de profil, bunuri susceptibile de a contrafăcute fără acordul proprietarului mărcii.

Pantofii respectivi, în valoare de aproximativ 17.000 lei au fost confiscate de către autoritatea vamală și predate în custodia unui comisionar vamal. În cazul în cares e va dovedi faptul că încălțările sunt contrafăcute, acestea vor fi distruse.

Administratorul societății, un vasluian în vârstă de 60 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

de Marian MOCANU Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă Constanța, în cooperare cu inspectorii vamali au descoperit într-un container încălțăminte pentru copii susceptibilă a fi contrafăcută. Marfa era adusă de o societate comercială administrată de un vasluian în vârstă de 60 de ani. Luni, 31 august, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în echipă comună cu inspectorii vamali, au efectuat o acțiune de control la terminalul de containere din PTF Agigea. Printre altele, polițiștii de forntieră au selecționat și efectuat controlul fizic amănunțit asupra mărfurilor dintr-un container sosit din China pentru o societate comercială din Galați.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile