Home » Justitie » Vasluiul sub lupă! – Frăția taximetriștilor!

Vasluiul sub lupă! – Frăția taximetriștilor!

de Marian MOCANU

Este binecunoscut spiritul de breaslă din unele domenii de activitate, în special cel al taximetriștilor, care, în unele cazuri, sar unii pentru alții fără a mai ține cont de lupta pentru clienți. De aici însă și până la a bloca traficul pe o șosea circulată pentru ca un confrate taximetrist să-și poată verifica mailul este cale lungă.

Asta s-a întâmplat marți seară pe strada Ștefan cel Mare, în stația de autobuz din apropierea Tribunalului Vaslui. Un taxi a oprit minute bune în dreptul altuia aflat în stația de taximetre din apropiere, perturbând traficul, inclusiv al autobuzelor Transurb care nu mai putea pleca din stație. Motivul? Autoturismul-ul care a dublat celălalt vehicol avea internet wi-fi, iar taximetristul a stat să-și ajute un confrate de la altă firmă pentru ca acesta să-și verifice mailul pe tabletă! Din fericire pentru cei doi, nici un polițist nu a trecut prin zonă, așa că au scăpat fără amendă. Au suportat doar „urările de bine” ale celorlalți participanți la trafic incomodați de modul în care taximetriștii și-au manifestat spiritul de breaslă!

de Marian MOCANU Este binecunoscut spiritul de breaslă din unele domenii de activitate, în special cel al taximetriștilor, care, în unele cazuri, sar unii pentru alții fără a mai ține cont de lupta pentru clienți. De aici însă și până la a bloca traficul pe o șosea circulată pentru ca un confrate taximetrist să-și poată verifica mailul este cale lungă. Asta s-a întâmplat marți seară pe strada Ștefan cel Mare, în stația de autobuz din apropierea Tribunalului Vaslui. Un taxi a oprit minute bune în dreptul altuia aflat în stația de taximetre din apropiere, perturbând traficul, inclusiv al autobuzelor Transurb…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor