Home / Justitie / Prinși în timp ce conduceau pe drumurile publice, fără a avea dreptul

Prinși în timp ce conduceau pe drumurile publice, fără a avea dreptul

Doi moldoveni au fost depistați de polițiștii de frontieră în timp ce conduceau fără a avea permis care să le ofere dreptul.

Primul dintre ei, cetățeanul moldovean Oleg C., în vârstă de 35 de ani, conducea un autocamion marca Mercedes cu remorcă. S-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albița iar polițiștii au constatat că nu are categoria E, necesară pentru a putea conduce ansamblul de vehicul. Bărbatul era posesorul unui permis de conducere valabil doar pentru categoriile B și C. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul respectiv.

Cel de-al doilea, cetățeanul moldovean Vadim N., în vârstă de 28 de ani, conducea un microbuz marca Mercedes. Acesta s-a prezentat deasemenea la Punctul de Trecere Frontieră Albița, pe sensul de intrare în țară. Polițiștii de frontieră au constatat după verificări amănunțite că permisul de conducere al acestuia era fals. Vadim N. a declarat că și-a pierdut permisul de conducere și a apelat la un conațional, pentru a-i procura un nou permis de conducere, într-un timp mai scurt. Bărbatul a mai declarat că nu știa că acesta este fals. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals. (George PROCA)

Doi moldoveni au fost depistați de polițiștii de frontieră în timp ce conduceau fără a avea permis care să le ofere dreptul. Primul dintre ei, cetățeanul moldovean Oleg C., în vârstă de 35 de ani, conducea un autocamion marca Mercedes cu remorcă. S-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albița iar polițiștii au constatat că nu are categoria E, necesară pentru a putea conduce ansamblul de vehicul. Bărbatul era posesorul unui permis de conducere valabil doar pentru categoriile B și C. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: