Home / Justitie / Un tânăr a pus pe jar autoritățile după ce a amenințat că se aruncă în gol de un stâlp

Un tânăr a pus pe jar autoritățile după ce a amenințat că se aruncă în gol de un stâlp

Un tânăr de 21 de ani din Bunești s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune din sat și a amenințat că se aruncă în gol după ce, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi certat cu două persoane. În cele din urmă a ajuns la spital după ce a coborât singur de pe stâlp.

Panică și circ, în același timp, în Bunești, duminică seara, în ultima zi de Crăciun. Un tânăr de 21 de ani din sat a pus pe jar autoritățile statului, de la Poliție și Ambulanță, până la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui și primar, după ce s-a cocoțat pe un stâlp și a amenințat că se aruncă în gol. Evident, totul pe fondul consumului de alcool al celui care, de beat ce era, nu a putut să spună oamenilor legii ce anume exact l-a împins spre acel gest.

Bărbatul nu a avut nicio solicitare anume. După ce a fost convins să coboare de pe stâlp a spus doar că s-a certat cu două persoane, dar fără să dea vreun nume sau cu ce anume ar fi fost deranjat”, a declarat purtătorul d cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

După aproximativ jumătate de oră de negocieri și discuții cu reprezentanții autorităților statului, tânărul a coborât de bună voie de pe stâlp. Ulterior, individul a fost preluat de un echipaj medical al ambulanței aflată la fața locului și transportat la Spitalul Municipal Huși. (Ionuț PREDA)

Un tânăr de 21 de ani din Bunești s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune din sat și a amenințat că se aruncă în gol după ce, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi certat cu două persoane. În cele din urmă a ajuns la spital după ce a coborât singur de pe stâlp. Panică și circ, în același timp, în Bunești, duminică seara, în ultima zi de Crăciun. Un tânăr de 21 de ani din sat a pus pe jar autoritățile statului, de la Poliție și Ambulanță, până la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui și primar, după…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

A vrut să fure 400 lei de la un vasluian, pe care l-a amenințat cu cuțitul

Este pățania unui tânăr de ...

”Ziua Porților Deschise” la ISU Vaslui, la împlinirea a 171 ani de la bătălia din Dealul Spirei

Cele șase unități ale Inspectoratului ...

VIDEO A tăiat gâtul unui necunoscut pentru… nimic

De o moarte violentă a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: