Home / Justitie / Un tânăr a pus pe jar autoritățile după ce a amenințat că se aruncă în gol de un stâlp

Un tânăr a pus pe jar autoritățile după ce a amenințat că se aruncă în gol de un stâlp

Un tânăr de 21 de ani din Bunești s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune din sat și a amenințat că se aruncă în gol după ce, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi certat cu două persoane. În cele din urmă a ajuns la spital după ce a coborât singur de pe stâlp.

Panică și circ, în același timp, în Bunești, duminică seara, în ultima zi de Crăciun. Un tânăr de 21 de ani din sat a pus pe jar autoritățile statului, de la Poliție și Ambulanță, până la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui și primar, după ce s-a cocoțat pe un stâlp și a amenințat că se aruncă în gol. Evident, totul pe fondul consumului de alcool al celui care, de beat ce era, nu a putut să spună oamenilor legii ce anume exact l-a împins spre acel gest.

Bărbatul nu a avut nicio solicitare anume. După ce a fost convins să coboare de pe stâlp a spus doar că s-a certat cu două persoane, dar fără să dea vreun nume sau cu ce anume ar fi fost deranjat”, a declarat purtătorul d cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

După aproximativ jumătate de oră de negocieri și discuții cu reprezentanții autorităților statului, tânărul a coborât de bună voie de pe stâlp. Ulterior, individul a fost preluat de un echipaj medical al ambulanței aflată la fața locului și transportat la Spitalul Municipal Huși. (Ionuț PREDA)

Un tânăr de 21 de ani din Bunești s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune din sat și a amenințat că se aruncă în gol după ce, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi certat cu două persoane. În cele din urmă a ajuns la spital după ce a coborât singur de pe stâlp. Panică și circ, în același timp, în Bunești, duminică seara, în ultima zi de Crăciun. Un tânăr de 21 de ani din sat a pus pe jar autoritățile statului, de la Poliție și Ambulanță, până la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui și primar, după…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 2,6 milioane de persoane au tranzitat Vama Albița în primele nouă luni din 2019

În primele nouă luni ale ...

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

Sancțiuni de 51.000 de lei agenților economici din Bârlad

Polițiștii de investigare a criminalității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: