Home » Justitie » Vasluian depistat la volanul unei autoutilitare dată în urmărire în Italia

Vasluian depistat la volanul unei autoutilitare dată în urmărire în Italia

Vasluianul Sorin S., în vârstă de 37 de ani, a fost găsit la volanul unei autoutilitare dată în urmărire în Italia. Bărbatul s-a prezentat pentru efectuarea formalitătilor de frontieră la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Csanadpalota (Ungaria), aflat la volanul unei autoutilitare marca Mercedes, înmatriculată în România. Șoferul a prezentat pentru autoturism un certificat de înmatriculare, o carte de identitate și o asigurare auto tip carte verde eliberate de autoritățile române, iar în urma verificărilor efectuate de către polițiștii de frontieră s-a constatat că mașina pe care o conducea figura ca „bun căutat pentru confiscare”, alerta fiind introdusă de autoritățile italiene în data de 13.12.2015.

Șoferul a declarat că a cumpărat autoturismul în luna februarie a anului trecut, contra sumei de 5.500 de euro, de la 5 persoane care dețineau autoutilitara în co-proprietate, toți cetățeni români, dar nu a întocmit nici un act cu aceștia și nu avea cunoștință despre faptul că autoutilitara este căutată de autoritățile italiene.

„Autoturismul a fost indisponibilizat pană la finalizarea cercetărilor, în cauză polițiștii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, la finalizarea cercetărilor urmând să fie dispuse măsurile care se impun”, a declarat comisar șef Daniel Iancu, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad. (G.P)

Vasluianul Sorin S., în vârstă de 37 de ani, a fost găsit la volanul unei autoutilitare dată în urmărire în Italia. Bărbatul s-a prezentat pentru efectuarea formalitătilor de frontieră la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Csanadpalota (Ungaria), aflat la volanul unei autoutilitare marca Mercedes, înmatriculată în România. Șoferul a prezentat pentru autoturism un certificat de înmatriculare, o carte de identitate și o asigurare auto tip carte verde eliberate de autoritățile române, iar în urma verificărilor efectuate de către polițiștii de frontieră s-a constatat că mașina pe care o conducea figura ca "bun căutat pentru confiscare", alerta fiind introdusă de autoritățile…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor