Home » Justitie » Două eleve de 10 ani, rănite de o mașină pe o trecere de pietoni de lângă școală

Două eleve de 10 ani, rănite de o mașină pe o trecere de pietoni de lângă școală

Două fetițe de 10 ani, eleve în clasa a III-a la o școală din municipiul Vaslui, au fost transportate cu ambulanțele la spital, luni după-amiază, după ce au fost rănite, pe o trecere de pietoni de la lângă unitatea de învățământ, de către un șofer care nu a le-a acordat prioritate de trecere.

Accident grav pe șoseaua de centură a Vasluiului. Două eleve au fost lovite pe o trecere de pietoni de pe strada Alexandru cel Bun de o mașină condusă de un bărbat de 47 de ani, din Laza. În fapt, cele fetițe tocmai ieșiseră de la școală și se îndreptau spre casă în momentul în care au fost surprinse pe marcajul pietonal, fără ca șoferul să le acorde prioritate de trecere.

„Una dintre victime a fost preluată de o autospecială de terapie intensivă mobilă a SMURD, cu diagnosticul de abdomen acut chirurgical. Cea de-a doua elevă a ajuns la spital cu o ambulanță, fiind predată la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Vaslui cu traumatism membru inferior”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Ionel Roșu.
Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele șoferului de 47 de ani pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor