Home » Sport » Zece medalii pentru Gorigym Barlad, la Cupa K1 Rodna

Zece medalii pentru Gorigym Barlad, la Cupa K1 Rodna

Clubul Sportiv Gorigym a obținut la Cupa K1 Rodna nu mai puțin de 10 medalii pentru municipiul Barlad. La aceasta ediție, a doua a competiției, sportivii clubului bârlădean au cucerit șase medalii de aur și patru de argint iar un elev s-a impus câștigând și Piramida galei de K1. A câștigat primul meci KO, iar în al doilea meci a câștigat la puncte, după ce în prima runda a reușit și să-și pună la podea adversarul. Evenimentul a avut loc pe 6 martie în sala de sport Rodna și a fost organizat de C.S Kickboxing Rodna, Vali Bodea și gorigym barlad_cupa rodneiAlexandra Culcă. Sub deviza „Luptă în ring, nu pe stradă!”, la competiție au participat, alături de bârlădeni, sportivi de la cluburile C.S Kickboxing Rodna, Catanele Negre Năsăud, A.C.S Kickbox Baia – Mare, Tengu – Cluj, Firekick – Boxing Gherla, Friends Gym Satu Mare, „Scorpions” – Iași, Fearless Bistrița, Profesional Fight Gym – Bistrița, „Muay – Thay” – Botoșani, „Academia Sandu Lungu” Oradea și „Extrem Gym” – Gura Humorului.

Am luat cele mai multe medalii de aur de la competiție, am fost singurul club medaliat și de primarul localității pentru modul de lupta în ring și fair-play. Iar surpriza competiției a fost Aniela Crăciun care doar după 1 luna și jumătate de antrenant a obținut locul 1 și medalie de aur”, ne-a declarat Iulian Calin, președintele Clubului Sportiv Gorigym Barlad.

Din 2012 când și-a început clubul activitatea, clubul bârlădean a strâns peste 70 de medalii de aur și este competitiv la toate evenimentele la care participa. Are legitimați copii cu vârste cuprinse între 8 și 30 ani, cei mai mulți dintre ei din mediul rural. Clubul bârlădean practica Judo, Jiu Jitsu Traditional, Box și Muay Thai.

Tot anul acesta, pe 29 februarie la București, au luptat pentru Gorigym Barlad doi sportivi, dintre care unul, George Cujbă, în vârsta de 17 ani, a devenit noul campion în cusca de MMA. A participat la categoria 61,200 kg în cadrul RMMAF, Cupa Munteniei. Performanța sportivului bârlădean e cu atât mai mare, cu cât în finala a învins un adversar mult mai experimentat. (George PROCA)

About Tehno Redactor