Home / Justitie / Reținut după ce și-a făcut dreptate cu cuțitul

Reținut după ce și-a făcut dreptate cu cuțitul

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Bârlad l-au reținut pe Sterică L., bănuit de comiterea a trei infracțiuni de loviri sau alte violențe și o infracțiune de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Polițiștii au stabilit faptul că pe 30 octombrie, bărbatul în vârstă de 36 de ani, a a provocat un scandal public și a lovit trei bărbați cu cuțitul. Acesta a acționat pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Faptele s-au petrecut pe strada Traian, din municipiul Bârlad. Celor trei persoane agresate, cu vârste cuprinse intre 27 si 32 de ani, le-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul municipal de Urgență Bârlad. Una dintre ele a rămas internată cu diagnosticul „plaga tăiată palmara mâna stângă și traumatism cranio-facial”.

Polițiștii de investigații criminale l-au reținut pe Sterică pentru o perioadă de 24 de ore, iar vineri l-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Împotriva acestuia a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un bărbat din Perieni riscă să facă închisoare pentru că a furat 100 lei dintr-o locuință

Polițiștii Poliție Rurală Bârlad au ...

Un bărbat din Vaslui, băut bine, a furat o mașină și a plecat la plimbare deși nu avea carnet

Polițiștii vasluieni cercetează un bărbat ...

Pentru viol și violare de domiciliu, un vasluian a fost condamnat la patru ani și trei luni de închisoare

Polițiștii vasluieni din cadrul Serviciului ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: