Home / Sport / Atletic Club Bârlad a fost eliminată în optimele “Cupei Unirii” de echipa campioană

Atletic Club Bârlad a fost eliminată în optimele “Cupei Unirii” de echipa campioană

Atletic Bârlad, singura reprezentantă a județului la “Cupa Unirii” Iași la minifotbal, a fost eliminată în optimi, după ce a avut ghinionul să întâlnească AGI Construct Buzău, formație care a câștigat competiția. Bârlădenii au reușit să marcheze un gol, dar adversarii nu le-au dat nicio șansă și au marcat de patru ori.

Bârlădenii s-au calificat din grupă de pe locul doi, după ce au înregistrat o victorie, o remiză și o înfrângere. Condor Fortuna Friends Buzău nu s-a mai prezentat la turneu, astfel că locul acestora în grupa bârlădenilor a fost luat de Interconti Suceava (echipa fostului stelist Dorin Goian). Atletic Club Bârlad a pierdut cu 1 – 2 disputa cu sucevenii și a remizat cu Mary Tour, scor 2 – 2. Liberto Iași a fost și ea o nucă tare pentru bârlădeni, dar aceștia s-au impus în cele din urmă cu 4 – 3.

Vlad Mocanu a fost golgheterul bârlădenilor, cu cinci goluri. Au mai marcat pentru Atletic câte un gol Marian Rotaru și Ionuț Pălăduță.

„Buzoienii au o echipă foarte bună, nu aveam cum să îi batem. Fac antrenamente în condiții foarte bune și au sponsori mari. Din punctul meu de vedere a fost o competiție reușită, un antrenament bun. Sunt foarte mulțumit pentru că am fost cea mai tânără echipă, cu copii de 17 – 18 ani în teren. Cel mai în vârstă jucător al nostru a fost Ionuț Pălăduță, care are 24 de ani. Pentru un club nou înființat este însă loc de mult mai bine. Ne propunem pe viitor să ajungem mai departe, dar rămâne de văzut dacă vom și reuși”, a declarat pentru Est News Victor Cozma, președintele Atletic Club Bârlad. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: