Home » Justitie » Un auditor extern de la Camera de Conturi Vaslui, prins conducând băut și fără permis

Un auditor extern de la Camera de Conturi Vaslui, prins conducând băut și fără permis

Un auditor extern de la Camera de Conturi Vaslui este cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis și sub influența alcoolului, după ce, băut fiind, a intrat cu mașina într-un stâlp. Mircea Panainte a fost prins din nou la volan de către polițiști după ce i s-au recoltat probe de sânge la spital, fiindu-i întocmit un alt dosar penal.
Bărbatul a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a unui semafor electric dintr-o intersecție din apropiere de zona centrală a municipiului Vaslui, după ce a virat cu mașina de pe bulevardul Ștefan cel Mare spre strada Hușului. Polițiștii ajunși în scurt timp la locul accidentului l-au testat pe șoferul de 61 de ani cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,5 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În consecință, auditorul extern de la Camera de Conturi a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.
Șoferului i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. În consecință, i s-a reținut permisul de conducere și i s-a pus în vedere că nu mai are drept de circulație pe drumurile publice. Cu toate acestea, bărbatul a fost identificat din nou la volanul mașinii implicate în accident în timp ce se deplasa spre domiciliu”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Mircea Panainte a fost din nou testat de către polițiști, valoarea indicată de aparat fiind, de această dată, de 0,46 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Astfel, agenții de la Rutieră i-au întocmit un nou dosar penal angajatului Camerei de Conturi Vaslui pentru conducerea unui autovehicul fără permis și sub influența alcoolului.

Bărbatul de 61 de ani este auditor extern la Camera de Conturi Vaslui, cu atribuții de control la instituțiile publice. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: