Home » Justitie » Bărbat reținut pentru că nu a respectat hotărârea judecătorească

Bărbat reținut pentru că nu a respectat hotărârea judecătorească

Polițiștii vasluieni au reținut un bărbat de 47 ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, amenințare și nerespectarea hotărârii judecătorești.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, în cursul nopții de 16/17 octombrie, în jurul orei 02:00, bărbatul s-a deplasat cu un taxi pe str. Progresului din municipiul Vaslui, la domiciliul unui bărbat de 58 ani, unde avea cunoștință că se află și fosta sa concubină, o femeie de 43 ani, din aceeași localitate. Astfel, persoana bănuită a pătruns în curtea locuinței acestuia, a distrus geamul de la ușa de acces în imobil și i-a amenințat pe cei doi.”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit și faptul că bărbatul de 47 ani a încălcat prevederile ordinului de protecție emis de Judecătoria Vaslui pe 26 iulie, întrucât acesta s-a apropiat la mai puțin de 100 metri față de fosta concubină.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. (A.P.)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*