Home / Justitie / Șapte autospeciale de poliție noi în județ

Șapte autospeciale de poliție noi în județ

Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui a fost dotat cu șapte autospeciale noi care vor fi folosite, cu o singură excepție, de agenții și ofițerii de la polițiile municipale. Ca și la repartițille anterioare făcute de la nivel central, mașinile cu girofar sunt fabricate de un producător din România. 
Infractorii din județ ar trebui să aibă temeri din ce în ce mai mari atunci când comit infracțiuni. Pe lângă angajările făcute în Poliție, instituția în cauză primește tot mai multe autospeciale noi cu care să-și desfășoare activitatea. În acest sens, în luna octombrie, Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui a primit șapte mașini de intervenție cu care să acționeze în teren.
“Autospecialele au fost distribuite câte două la polițiile municipale din Vaslui, Bârlad și Huși. Cea dea șaptea mașină a fost repartizată Centrului de Arest Preventiv”, ne-a decalarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.
Deși a primit autospeciale noi, Poliția Județeană Vaslui mai are încă probleme în ceea ce privește dotarea parcului auto, multe mașini de intervenție având depășită durata de exploatare. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Panică într-un bloc din Vaslui, în urma unui incendiu. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea ajungând la spital

Șaptesprezece locatari dintr-un bloc din zona gării din municipiul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: