Home / Business / Taiwanezii de la HTC lucreaza la One mini: cand apare pe piata si ce performante va avea

Taiwanezii de la HTC lucreaza la One mini: cand apare pe piata si ce performante va avea

Nici bine nu a fost lansat pe piata noul HTC One, versiunea 2014, ca taiwanezii lucreaza deja la o versiune “mini” a varfului de gama, smartphone care va aparea pe piata cel mai probabil in luna mai a acestui an.

Potrivit unei surse din Marea Britanie, HTC dezvolta in prezent o versiune cu dimensiuni mai mici pentru HTC One 2014. Designul telefonului nu va suferi modificari, smartphone-ul urmand sa pastreze corpul construit in proportie de 90% din aluminiu, potrivit presei internationale. HTC One M8 mini ar urma sa dispuna de un ecran cu o diagonala de 4,5 inch, cu rezolutie 720p, insa pana in prezent nu se stiu detalii referitoare la echiparea telefonului, doar ca smartphone-ul nu va beneficia si de cea de-a doua camera UltraPixel, cu care vine dotat varful de gama al companiei taiwaneze. Ca si Samsung, HTC s-a bazat de anul trecut pe lansarea pe piata a trei modele de telefoane care sa completeze gama de smartphone-uri, lansand, pe langa varful de gama si o versiune mini a telefonului, dar si un phablet cu diagonala de peste 5,5 inch. Si in acest an ne vom astepta la lansarea unui model mini si a unuia max. HTC One M8 vine cu o diagonala mai mare decat a predecesorului sau, de 5 inch si rezlutie Full HD, dispune de un procesor quad-core de 2,3 GHz si suporta 4G. In ceea ce priveste sistemul de operare, noul telefon ruleaza Google Andrid KitKat 4.4.

HTC One M8, cel mai nou smartphone lansat pe piata si totodata unul dintre cele mai performante si ravnite telefoane inteligente si-a facut aparitia deja in stocul marilor magazine online, la preturi ce pornesc de la 2.990 de lei, tarif fara conectare.

Sursa: wall-street.ro

Nici bine nu a fost lansat pe piata noul HTC One, versiunea 2014, ca taiwanezii lucreaza deja la o versiune “mini” a varfului de gama, smartphone care va aparea pe piata cel mai probabil in luna mai a acestui an. Potrivit unei surse din Marea Britanie, HTC dezvolta in prezent o versiune cu dimensiuni mai mici pentru HTC One 2014. Designul telefonului nu va suferi modificari, smartphone-ul urmand sa pastreze corpul construit in proportie de 90% din aluminiu, potrivit presei internationale. HTC One M8 mini ar urma sa dispuna de un ecran cu o diagonala de 4,5 inch, cu rezolutie 720p, insa…

Review Overview

x

Check Also

Nori negri la Rulmenți Bârlad! Se vorbește de un nou val de disponibilizări

Răzvan CĂLIN Nori negri s-ar ...

Generăleasa Placinta și ideile minunate! Soluția elegantă prin care elevii de la Liceul Tehnologic ”Petru Rareș” le-au transmis autorităților locale că școala are nevoie de bani!

Preparatele au fost prezentate aleșilor ...

Impozitul pe profitul reinvestit, suspendat pe termen nedeterminat. Masura intra in vigoare in urmatoarele saptamani

Ministerul Finantelor va desfiinta practic ...

%d blogeri au apreciat: